портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Працевлаштування без стереотипів

Опубліковано 13 квітня 2023 року, 11:48 , Донецький обласний центр зайнятості

Завдяки плідній співпраці Донецької обласної служби зайнятості з роботодавцями регіону безробітні мають змогу подолати найскладніші часи і можливість розпочати новий етап в своєму житті.

Анастасія Сироватка - енергійна, тендітна та водночас смілива дівчина, яка змогла кардинально змінити свій професійний шлях. До початку військових дій в Україні дівчина працювала диспетчером на одному з автотранспортних підприємств Краматорська, але у травні 2022 року вона покинула цю посаду.

Анастасія звернулася за сприянням у працевлаштуванні до фахівців Краматорського міського центру зайнятості. Під час спілкування дівчина зазначила, що готова виконувати будь-яку роботу, яка надає задоволення, стабільний заробіток та впевненість у завтрашньому дні. Пошук відповідної роботи розпочався.

Кар’єрний радник залучав її до різних тренінгів, онлайн-семінарів та міні-ярмарок вакансій, адже це перший крок до працевлаштування. Саме на одному з таких заходів відбулося перше знайомство Анастасії з майбутнім роботодавцем. Під час онлайн-ярмарку вакансій, який проводили фахівці міського центру зайнятості разом з представниками ТДВ ДТЕК «Шахта «Білозерська», дівчина детально дізнатися про характер роботи на підприємстві та змогла презентувати себе. Вона зацікавила роботодавця своїм бажанням працювати та бути корисною суспільству. Дівчину запросили на екскурсію до шахти для ознайомлення з робочим місцем та умовами праці, а також для проходження співбесіди за для прийняття остаточного рішення.

Ознайомча екскурсія виявилась пізнавальною для Анастасії. Вона усвідомила, що саме така робота зараз є стабільною, затребуваною та добре оплачуваною. Оцінивши усі переваги і можливості для подальшого розвитку, ця тендітна дівчина вдало пройшла співбесіду та приступила до виконання обов’язків учня машиніста підземних установок.

«Не заганяйте себе під стандарти та шаблони. Сучасна жінка – це сильна, вільна, смілива, рішуча людина, яка прагне досягти успіху в усіх сферах діяльності. Не бійтеся вирізнятись від інших і ви досягнете свого успіху», - говорить Анастасія.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості