портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Працевлаштування за покликом

Опубліковано 23 червня 2022 року, 10:45 , Донецький обласний центр зайнятості

Фахівці Лиманського міського центру зайнятості продовжують працювати у дистанційному форматі, шукаючи прийнятні варіанти для роботодавців та пошукачів по всій Україні. Успішне працевлаштування кожного – щоразу перемога як для фахівців служби, так і для пошукачів. Попри думку скептиків, робота є, а знаходять її наполегливі та вмотивовані.

І ще одним прикладом такої перемоги є історія переселенки Юлії Солодовникової, яка через військовий конфлікт вимушена була переїхати до Дніпропетровщіни. На новому місці, як майже всі переселенці, вона зіткнулась з питанням працевлаштування.

Пані Юлія працювала головним бухгалтером ТОВ "ВКФ "Лиманський комбікормовий завод", яке було надійним соціальним партнером центру зайнятості. За час співпраці жінка зарекомендувала себе як активна, цілеспрямована та відповідальна людина. Враховуючи великий досвід та особисті якості, безробітній запропонували посаду головного бухгалтера КЗ «Обласна СДЮСШОР з велосипедного спорту», спортивний комплекс для якого було побудовано до війни у м. Лиман. Весь персонал закладу було переміщено до Дніпра, та, на жаль, новий комплекс було майже знищено під час окупації Лиману.

Усі тренери та персонал вирішили продовжувати навчати прихильників велоспорту чи то вони з Дніпра, чи то переселенці. Після успішної співбесіди до цієї команда долучилася і пані Юлія, яка працевлаштувалась на таку бажану роботу за фахом і покликом. Тепер вони разом сподіваються, що відновлять велоспорт на Донеччини після нашої перемоги.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://qrfy.mobi/p/IBxJj8X.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/3tay5Se.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.