портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представниці громад Донеччини взяли участь у тренінгу в м. Дніпро у межах проєкту ООН Жінки

Опубліковано 28 вересня 2023 року, 13:49 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Незважаючи на складні умови роботи та щоденні виклики, пов'язані з військовим конфліктом, суб'єкти міжвідомчої взаємодії Донеччини продовжують сумлінно виконувати свою роботу в напрямку запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству. Крім того, співробітники\ці державних структур завжди відкриті новим знанням і підвищують свою кваліфікацію, що покращує якість надання державних послуг мешканцями громад.

Представниці громад Донецької області взяли участь у дводенному тренінгу в м. Дніпро у межах проєкту ООН Жінки, у партнерстві з благодійним фондом «Слов’янське серце», «Сила жінок: Проєкт жіночого активізму для покращення доступу до правосуддя та протидії гендерно зумовленого насильства/сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, який спрямований на покращення доступу дівчат та жінок, які постраждали від гендерно зумовленого насильства». Кваліфіковані тренерки Наталія Федорович та Валентина Осадча підготували насичену програму для учасників\ць заходу.

Завдяки цьому навчанню учасники\ці покращили свої знання щодо законодавства і його застосування в сфері запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству, ознайомились з міжнародними стандартами роботи у цій сфері, особливостями виявлення та реагування на випадки жорстокого поводження з дітьми в умовах воєнного стану в Україні, підвищили компетентності в інших темах. 

Тренінг організовано Структурою ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки) у межах проєкту «EU4Recovery- Розширення можливостей громад в Україні» (EU4Recovery) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації