портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Париж-2024: Представники Донеччини можуть вибороти 15 олімпійських ліцензій з 9 видів спорту

Опубліковано 28 вересня 2023 року, 15:10

15 спортсменів, що представляють Донецьку область, можуть вибороти відповідні ліцензії з дев`яти видів спорту і потрапити на Олімпійські ігри в Парижі, що пройдуть влітку 2024 року. Про це розповів на брифінгу начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.  На сьогодні тільки одна представниця Донеччини - легкоатлетка Вікторія Ткачук - вже здобула олімпійську ліцензію на Ігри-2024.

Зараз відбір на Олімпіаду у повному розпалі, змагання і набір олімпійських балів будуть тривати майже до літа наступного року, коли й визначаться усі учасники.

Володимир Мицик докладно розповів про підготовка спортсменів Донеччини до участі в Олімпійських, Паралімпійських іграх 2024 року, відповів на питання журналістів.

До речі, кандидатами на Паралімпійські ігри, що мають пройти з 28 серпня по 8 вересня 2024 року в Парижі (Франція), від Донеччини є 25 представників 5 видів спорту.  Є й претенденти від нашої області на участь у XX Зимових Дефлімпійських іграх, що заплановано провести з 18 по 28 лютого 2024 року в містах Анкара та Кастамону (Туреччина), 

Докладніше про те, хто з наших земляків може вибороти путівку на Олімпіаду, а також про здобутки спортивної Донеччини та діяльність управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, ви можете дізнатися з повного відеозапису брифінгу.