портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заклади освіти Донеччини гуртуються у Кропивницькому

Опубліковано 28 вересня 2023 року, 18:30 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У зв’язку із активними бойовими діями на території області, обов’язковою евакуацією населення, низку закладів освіти Донеччини релоковано до більш безпечних регіонів України. 

Гостинна Кіровоградщина надала прихисток тисячам наших земляків. Другий рік поспіль навчальний рік для педагогів, студентів, вихованців Донецького державного університету внутрішніх справ і Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді розпочався у м. Кропивницькому, куди переміщено ці заклади.

З нагоди Всесвітнього Дня туризму для курсантів університету педагогами Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді проведено спортивно-туристичні заходи. Учасники змагалися у межах двох локацій – туристська «Смуга перешкод» та «Спортивне орієнтування». Майбутні правоохоронці продемонстрували спритність, високий рівень фізичної підготовки, перевірили свої знання техніки безпеки при подоланні перешкод, за допомогою спортивної карти і компаса пройшли маршрут через  контрольні пункти, розташовані на місцевості.  

Завдяки дружній співпраці переміщених до м. Кропивницького закладів освіти Донеччини студентська молодь має цікаве студентське життя, змістовне дозвілля та психоемоційне розвантаження.

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації