портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представництво ЄС в Україні ініціює проведення заходів «Дні кар’єри ЄС»

Опубліковано 18 січня 2019 року, 13:10

Представництво Європейського Союзу в Україні ініціює проведення заходів «Дні кар’єри ЄС», який відбудеться в 15 різних містах  України в 2019 році. Воно має на меті допомогти студентам та випускникам підвищити свої навички та знання. Заходи акцентують увагу на ролі Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та висвітлюють програми ЄС, направлені на розвиток нових бізнес-можливостей для українських та європейських компаній, що сприятимуть створенню нових робочих місць та можливостей для працевлаштування громадян України.

Для організації на належному рівні «Днів кар’єри ЄС» представництво шукає надійних та мотивованих партнерів, зокрема на плідну співпрацю з громадськими організаціями та інформаційними центрами ЄС на базі вищих навчальних закладів.

Очікування від потенційних партнерів у проведенні «Днів кар’єри ЄС» є такими:

·         наявність необхідного приміщення та обладнання для проведення заходу;

·         залучення щонайменше 400 учасників;

·         залучення місцевої влади, зацікавлених сторін та компаній;

·         забезпечення висвітлення зазначених заходів у ЗМІ, а також участь засобів масової інформації в проведенні прес-брифінгів та висвітленні в соціальних мережах.

Університети, виші та організації громадянського суспільства, інші установи, які зацікавлені в проведенні заходів та мають намір долучитися, можуть звертатися до Представництва ЄС в Україні. Контактна особа – Вікторія Давидова, [email protected] або до проекту Представництва ЄС «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» безпосередньо (контактна особа – Ірина Диба, [email protected], 098 542 28 63.

«Дні кар’єри ЄС» будуть проходити третій рік поспіль. У попередні роки кожен захід відвідали понад 400 учасників та десятки місцевих компаній. У 2019 році «Дні кар’єри ЄС» відбуватимуться у 15 провідних вищих навчальних закладах та будуть активно залучати всі зацікавлені сторони, зокрема, місцеві органи влади, представників бізнес-асоціацій, регіональних торгово-промислових палат, а також місцеві компанії. Для проведення «Днів кар’єри ЄС» у рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» серед усіх кандидатів буде відібрано 15 організацій.

Цього року програма кожного заходу включатиме:

·         панельну дискусію «Професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз?»;

·         2-3 тренінги на теми побудови кар’єри (написання резюме, мотиваційного листа, самопрезентації, співбесіди, запуск власного бізнесу, запуск нових компаній);

·         ярмарок вакансій, де місцеві фірми зможуть рекрутувати молодих фахівців.

Щороку представники ЄС в Україні докладають усіх зусиль, щоб відвідати ці заходи по всій Україні.