портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники бізнесових кіл Донеччини запрошуються до участі у Першому Закордонному Інвестиційному Конгресі

Опубліковано 23 жовтня 2024 року, 13:19

Організатори заходу, EUCON Legal Group та Foreign Business Hub, запрошують представників бізнесу Донецької області до участі у Першому Закордонному Інвестиційному Конгресі.

Україна належить до Європи географічно, історично, культурно та економічно, а громадяни України поділяють базові європейські цінності.

Стратегія інтеграції України до трансатлантичних та європейських структур є ключовим елементом державної політики, спрямованої на подолання наслідків економічно-політичного розподілу континенту.

Враховуючи поточну геополітичну ситуацію та військову агресію росії проти України, представники активного громадянського суспільства, бізнесу, військовослужбовці, ветерани та міжнародно визнані експерти розробили комплексний план трансформації взаємодії між Україною та Заходом. Цей план дає обґрунтовану надію на швидке відновлення сталого економічного потенціалу України.

31 жовтня 2024 року в м. Київ відбудеться Перший Закордонний Інвестиційний Конгрес, який стане новою постійно діючою міжнародною комунікаційною платформою для бізнесу, організацій роботодавців, представників закордонних ділових кіл, інвесторів, фінансових установ та організацій, приватних фондів, дипломатів та урядовців з різних країн, які зацікавлені в створенні рівних умов та прозорих правил для залучення іноземного капіталу з метою відновлення сталого економічного потенціалу України, забезпечення фінансової стійкості та підвищення конкурентоспроможності бізнесу.

Дата проведення: 31 жовтня 2024 року

Місце проведення: Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка при МЗС, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 2.

Приєднайтесь та станьте частиною спільноти, яка бере на себе важливу місію з трансформації та відбудови України, закладаючи основи для її економічного відродження та сталого розвитку.

Деталі заходу за посиланням: https://cutt.ly/feRFaxxm.

ВАЖЛИВО!

Просимо представників Донецької області у разі реєстрації та планування участі в заході поінформувати про це департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації на ел. пошту: [email protected].

Інші новини за темою