портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини долучилися до засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Опубліковано 13 грудня 2021 року, 18:09

Засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відбулося в онлайновому режимі під головуванням Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова сьогодні, 13 грудня.

У ньому взяли участь заступники голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та Денис Клюшников, а також представники структурних підрозділів облдержадміністрації, ДСНС, Нацполіції.

Під час засідання буди розглянуті питання щодо стану забезпечення населення якісною питною водою.  Йшлося про те, що мають бути створені спеціалізовані комунальні служби по технічному обслуговуванню,  експлуатації джерел і систем водопостачання на селі з метою забезпечення сільського населення доброякісною питною водою. А також мають бути удосконаленими технології очищення питної води.  

Окрім того, під час засідання було затверджено План заходів центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2022 році та План роботи Державних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2022 рік.