портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини відвідали Львів та Дрогобич

Опубліковано 17 грудня 2018 року, 16:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

11 - 14 грудня 2018 року за підтримки Київського Діалогу (це унікальна німецько-українська платформа для діалогу та обміну досвідом, яка об’єднує мультиплікаторів зі сфери політики, бізнесу, медіа та громадянського суспільства Німеччини та України, і тим самим сприяє демократичному розвитку України) представники структурних підрозділів по роботі з молоддю з департаменту сім'ї , молоді та спорту Донецької ОДА, Донецького обласного дитячо-молодіжного центру та міст Слов'янська, Краматорська і Торецька відвідали Львов та Дрогобич. 

У перший день делегація з Донецької області відвідала Львівський обласний молодіжний центр та відділ молодіжної політики Львівської ОДА. Потім відбулась екскурсія по Українському Католицькому Унііверситету. Цей навчальний заклад має найсучасніше обладнання та всі умови для успішного навчання. 

З ранку другого дня був сніданок із журналістами та викладачами, організований Київським діалогом: "А, що як Свобода брехні витиснить Свободу слова?". 

Потім був переїзд до Дрогобича та відвідування «Франкової світлиці», де учасники зустрілился з Наталією Копичин, що разом зі своєю командою створювала цей простір. Наталія поділилась досвідом роботи з ВПО, що мешкають у Дрогобичі. 

Досвідом роботи з поділився і представник "Уркраїнського молодіжного прориву" Олег Дукас. Він розповів про те, як спільно з громадою Дрогобича вирішувалися нагальні проблеми - від благоустрою міських парків до проблеми приватизації солевареного заводу. 

А на завершення відбулась зустріч у міській раді Дрогобича з Володимиром Кодзьолкою, представником комунальної установи «Інститут міста Дрогобич», який поділився досвідом роботи розумного врядування у місті. Це насправді дуже цікаво, наскільки спрощується та прозорою стає робота завдяки системі Smart City. Та поділився цікавою ідею про "Школу розумного мешканця", завдяки якій полегшується співпраця органів місцевого самоврядування та мешканців міста.