портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську пройшла перша зустріч в рамках проекту «Зміцнення інституційної спроможності молодіжних хабів східної України»

Опубліковано 17 грудня 2018 року, 16:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

14-15 грудня в у Краматорську в рамках проекту «Зміцнення інституційної спроможності молодіжних хабів східної України», що реалізується громадською організацією «Запоріжжя – місто можливостей» при підтримці GIZ IIPU: Perspectives for Eastern Ukraine пройшла перша ознайомча зустріч учасників проекту з Запорізької, Луганської та Донецької областей. Зустріч пройшла на базі КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр». 

Преставники 25 молодіжних хабів в ході зустрічі презентували свою діяльність, обмінювались досвідом через висвітлення поточних проектів та програмної діяльності. 

Зустріч була направлена на розбудову партнерської мережі серед молодіжних установ східної України та на підвищення регіональної та міжрегіональної співпраці. 

Протягом двох днів учасники напрацьовували базу партнерів та можливості втілення спільних ініціатив. Ділилися складнощами роботи в центрах та молодіжної роботи зокрема, шукали шляхи вирішення загальних проблем , обговорювали свої страхи та шукали підтримку, щоб не втратити запал, а розвивати свою діяльність ефективно.