портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини відвідали освітньо-рекреаційний клуб «Тримайся за гриву»

Опубліковано 01 травня 2024 року, 15:55

1 травня представники управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації здійснили робочий візит до освітньо-рекреаційного клубу «Тримайся за гриву», який надає послуги з психоемоційної та фізичної реабілітації для ветеранів за допомогою іпотерапії:

Іпотерапія — це комплексний реабілітаційний метод, заснований на терапевтичній взаємодії з кіньми. Вона допомагає поліпшити фізичний та психоемоційний стан людини.

Терапевтична практика включає контакт із кіньми для стабілізації психологічного стану ветеранів, що дозволяє відволіктися від пережитого та стабілізувати моральний стан, а верхова їзда розвиває координацію та дає напруження саме на ті м’язи, які мають працювати під час ходіння на протезі.

Одним із пріоритетним  напрямів  управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації є реінтеграція ветеранів з військової служби до мирного життя.

Сеанси з іпотерапії для ветеранів безкоштовні.

Ветерани Донеччини можуть відвідати та отримати ці послуги в Освітньо-рекреаційному клубі «Тримайся за гриву», який знаходиться за адресою: 

м. Дніпро, вул. Донецьке шосе, б. 2д, контактні телефони: 

+38(066) 339 01 17, +380(63)823 05 23.

Працюймо й надалі для реінтеграції ветеранів у суспільстві.