портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини відвідали ветеранів та їхні родини в санаторно-курортному закладі «Миргородкурорт»

Опубліковано 03 липня 2024 року, 17:40

2 липня представники управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації та керівник Сартанської селищної військово-цивільної адміністрації відвідали ветеранів та членів їхніх родин у місті Миргород Полтавської області.

Зазначимо, що 9 осіб цієї громади отримують послугу «Соціальне відновлення» в санаторно-курортному закладі ПрАТ лікувально – оздоровчих закладів «Миргородкурорт».

Під час візиту оглянули територію санаторно-курортного закладу, умови, послуги, які надаються ветеранам та їх родинам і обговорили з мультидисциплінарною командою проблемні питання, які виникають під час отримання цієї послуги з ветеранами та його родиною.

Звертаємо увагу, що послуга «Соціальне відновлення» спрямована на відновлення соціальних звʼязків, довірливих сімейних стосунків, психоемоційного стану, стійкості до бойової психологічної травматизації та супроводжується соціальними працівниками та психологами.

Начальник управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації Артур Насібян отримав «зворотній звֹ’язок» стосовно позитивного відгуку від сімей ветеранів щодо отримання цієї послуги.

Маємо надію, що адміністрації інших громад долучаться до проєкту із запровадження послуги «Соціальне відновлення» для ветеранів та їх сімей.