портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини взяли участь у нараді Міністерства культури та інформаційної політики України

Опубліковано 19 жовтня 2021 року, 18:20

Представники Донецької області взяли участь у нараді Міністерства культури та інформаційної політики України з представниками обласних, Київської міської державних адміністрацій, яка відбулась під головуванням Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка сьогодні, 19 жовтня.  

Учасниками заходу  стали заступники міністра культури та інформаційної політики України, заступники голів ОДА та КМДА, керівники структурних підрозділів культури, релігії та національностей, культурної спадщини, інформаційної політики, мистецтв та мистецької освіти ОДА, КМДА. 

Від Донеччини у нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації  Юлія Костюніна та начальник управління культури і туризму облдержадміністрації  Вікторія Точена.

 На засіданні були розглянуті питання щодо реєстру культурної спадщини та культурних цінностей, «Великої Реставрації» в регіонах, стану погодження реорганізації ліквідації бібліотечних закладів, планування завдань i заходів з виконання Державної цільової національно культурної програми розвитку народних художніх промислів тощо.