портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької області відвідали відкриття Дніпропетровського обласного молодіжного центру

Опубліковано 22 травня 2023 року, 09:31 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та молодіжних центрів Донеччини відвідали відкриття Дніпропетровського обласного молодіжного центру. 

На відкритті у форматі офлайн та онлайн були присутні заступник міністра молоді та спорту України Марина Попатенко, заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай, головна спеціалістка відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України Лілія Шкира, директор департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников, представники молодіжних центрів, інститутів громадянського суспільства, та молодь. 

Цей обласний молодіжний центр - спільна ініціатива громадської організації «Дуїт» та обласної військової адміністрації. Він стане майданчиком взаємодії усіх молодіжних осередків регіону для обміну ідеями, досвідом. А ще – культурним та освітнім простором. «Відкриття обласного молодіжного центру – визначна подія для Дніпропетровщини. Він об’єднає усі існуючі центри, сприятиме їхній активній роботі, – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай. – Ми пишаємося нашою прогресивною, розумною, талановитою молоддю. З нею нам відбудовувати країну. Робимо все для розкриття їхнього потенціалу». Заступник директора департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОВА Владислав Яцук зазначив, що створення обласного молодіжного центру на базі громадської організації – унікальна практика в Україні. Це вдалий приклад співпраці органів державної влади і громадськості. 

«Дуїт» планують співпрацювати також з молоддю Донеччини та Луганщини. 

«На Дніпропетровщині працюють 15 молодіжних центрів. Наша задача – об’єднати всі їхні можливості та зусилля задля однієї мети. Прагнемо відкривати нові центри та розвивати вже існуючі. Віримо, що ми зможемо якісно організувати молодіжну роботу та вивести її на новий рівень», – підкреслив Владислав Яцук.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації