портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької облдержадміністрації взяли участь у Форумі «Світ без обмежень»

Опубліковано 18 травня 2024 року, 20:19 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Захід проводився Громадською організацією «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Форум проходив  у м.  Івано – Франківськ у вигляді фестивалю-форуму, організованого з метою підвищення обізнаності та покращення соціальних і реабілітаційних послуг в умовах воєнного стану для постраждалих осіб в громадах.

У заході взяли участь громадські активісти, керівники установ і структур, що відповідають за соціальну політику, медицину, освіту, допомогу ветеранам війни та комплексну реабілітацію, а також одержувачі реабілітаційних послуг.

На окремих локаціях працювала фото-виставка «Сучасна реабілітація», де відбувалася демонстрація різних розвиткових ігор, пристроїв та обладнання від підприємців-виробників та виставка виробів народної творчості.

Тематичні зустрічі проводилися в релокованих офісах ГО «Жінки та діти з інвалідністю Північного Донбасу» та Державній реабілітаційній установі «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас-Прикарпаття».

Також учасники Форуму більш детально ознайомилися з роботою Центру «Донбас-Прикарпаття», який було релоковано з Донецької області до Івано - Франківська.