портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА допомагають в протидії сексуальному насильству, пов’язаному зі збройною агресією росії проти України

Опубліковано 24 липня 2024 року, 19:27 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Відбулося чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань протидії сексуальному насильству, пов’язаному зі збройною агресією росії проти України.

24 липня 2024 року представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації взяли участь у черговому засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань протидії сексуальному насильству, пов’язаному зі збройною агресією Росії проти України, та надання допомоги постраждалим.

На засіданні презентували проєкти, спрямовані на реалізацію Рамкової угоди про співробітництво між Урядом України та ООН щодо запобігання СНПК та Імплементаційного плану з її реалізації. 

Під час засідання Катерина Левченко, Урядова уповноважена з питань гендерної політики, голова Міжвідомчої робочої групи, ознайомила з роботою МРГ за І півріччя 2024 року та планами до кінця 2024. 

Учасники засідання ознайомилися з презентацією Проєкту «Дії ООН проти сексуального насильства під час конфлікту» та з презентацією «Спільна програма для України з питань СНПК».

Втілення в життя запропонованих проєктів допоможе громадам в реалізації Рамкової угоди про співробітництво між Урядом України та ООН щодо запобігання СНПК та Імплементаційного плану та скоординувати співпрацю з міжнародними та громадськими організаціями у сфері надання допомоги постраждалим.