портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 24 липня 2024 року, 22:17

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 24 липня: ворог без упину атакує регіон. Всього за добу росіяни 8 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Є загиблі та поранені. З лінії фронту евакуйовано 360 людей, у тому числі 19 дітей.

🔸Вадим Філашкін провів чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». Учасники зосередилися на моніторингу всіх закупівель, які здійснюються за рахунок бюджетів різних рівнів, дотацій та субвенцій. Такі засідання відбуватимуться щотижня.

🔹Підтримка людей з інвалідністю: працевлаштування без бар'єрів. Центр зайнятості допомагає у пошуку вакансій та професійному навчанні, що відповідають стану здоров'я. Крім того, сприяють у започаткуванні або розвитку власної справи для ветеранів та їхніх сімей.

🔸ДТЕК Донецькі електромережі за вчора повернув світло ще для 3,5 тисяч родин. Енергетикам вдалося з дозволу військових відремонтувати низку пошкоджень мереж. Таким чином відновили електропостачання у 14 населених пунктах, знеструмлених через постійні обстріли регіону. 

🔹Гуманітарними штабами, центрами та хабами, розташованими в більш безпечних регіонах України, протягом минулого тижня надано різноманітну гуманітарну допомогу ВПО. Евакуйованим мешканцям Донеччини видали ковдри, продуктові набори,  гігієнічні набори тощо.

🔸Конкурс для громадських об’єднань, які опікуються ветеранами та членами їх родин. Максимальна сума, яку можна запросити на реалізацію програми, заходу чи проєкту — 714,3 тисяч гривень. Подання заяви здійснюється через е-систему “Е-Конкурси” на платформі ВзаємоДія. Подання заявок триватиме до 5 серпня включно.