портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА взяли участь у форумі, присвяченому протидії насильству

Опубліковано 05 грудня 2023 року, 19:48 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

У межах Міжнародної кампанії «16 днів активізму проти гендерного насильства» Агентством ООН у справах біженців в Україні та Представництвом Фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) у м. Дніпро організовано форум, присвячений питанням реагування та протидії гендерно зумовленому насильства «Дій для постраждалих», який обʼєднав представників міжнародних та громадських організацій, органи влади та місцеве самоврядування, правоохоронні органи тощо.

Участь у заході також взяли представники управління сімʼї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА, Краматорської райдержадміністрації, районної військової адміністрації, військових адміністрацій населених пунктів Донецької області.

Цей форум – майданчик для презентації̈ наявних моделей̆ реагування, превенції̈ насильства, раннього виявлення випадків та надання комплексних послуг постраждалим від насильства, а також обговорення, пошуку покращення шляхів співпраці та кооперації̈ державних і недержавних установ, міжнародних та національних гуманітарних організацій.