портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донецької ОДА зустрілись з ветеранами, членами їхніх родин та членами родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Нікольської громади

Опубліковано 13 вересня 2024 року, 17:35

12 вересня представники Донеччини долучилися до зустрічі з ветеранами, членами їхніх родин та членами родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України Нікольської громади. 

Зустріч організовано Нікольською селищною територіальною громадою у місті Київ.

До заходу долучилися: начальник управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації Артур Насібян, заступник начальника управління – начальник відділу моніторингу та реалізації бюджетних програм Інна Старостіна, голова  громадської організації «Простір можливостей» Оксана Коляда.

Під час заходу були обговорені питання, які найбільше турбують ветеранів, а саме щодо реалізації державних та місцевих програм, доступності медичних послуг та інші.

Також відбулася презентація книги «Були, є і будемо». У книзі зібрані історії життя цивільних, військових тих, хто побував у російському полоні, тих хто віддав своє життя у боротьбі за вільну Україну цієї громади.

Наш священний обов’язок – зберегти пам’ять про Героїв, які відважно боронили нашу Батьківщину до останньої краплі крові.

Вічна пам’ять загиблим. Честь і слава живим Героям!

За інформацією управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації