портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники майже сорока громад Донеччини взяли участь у семінарі, організованому низкою структурних підрозділів ОДА

Опубліковано 05 травня 2021 року, 16:59

Представники майже сорока територіальних  громад Донецької області взяли участь у семінарі, організованому департаментом економіки  Донецької облдержадміністрації спільно з низкою структурних підрозділів ОДА в онлайновому режимі 5 травня. 

На початку заходу представниця департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації доповіла про ефективні заходи підвищення рівня розрахунків споживачів за надані житлово-комунальні послуги. Також було розглянуто основні параметри та вимоги щодо надання звітності.

Співробітник департаменту капітального будівництва облдержадміністрації розповів про дорожню карту будівельного об'єкта, надавши актуальні роз’яснення щодо зазначеного питання.

Доповідачі від управління містобудування та архітектури облдержадміністрації висвітлили питання просторового планування для сталого розвитку громади і соціального комфорту. Окремо розглянуто питання ведення містобудівного кадастру на засадах геоінформаційних систем.

Наприкінці зустрічі мова йшла про енергетичну сертифікацію будівель бюджетних установ та проведення конкурсів з перевезення пасажирів та відкриття нових автобусних маршрутів загального користування.

Присутні мали нагоду поставити запитання доповідачам, отримати відповіді та обговорити нагальні питання за напрямом діяльності.