портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники молодіжних центрів Донеччини зустрілись онлайн з молоддю Литви

Опубліковано 02 грудня 2021 року, 15:02 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Дружня онлайнова зустріч представників молодіжних центрів Мар’їнської міської територіальної громади з представниками молодіжних центрів Литви відбулась 1 грудня.

У жовтні 2021 року Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки Міністерства молоді та спорту України та управління сім’ї, молоді та масових заходів НПВ Донецької облдержадміністрації було реалізовано проєкт «Програма міжнародної співпраці молодіжних працівників Донецької області та Литви «GO-VOLUNTEER». Участь у проєкті взяли 13 молодіжних працівників з Донецької області та Литви. Молодіжні працівники Донеччини отримали нагоду особисто познайомитися з молоддю Литви, поспілкуватися та обмінятися досвідом роботи.

Першого грудня відбулася дружня онлайнова зустріч представників молодіжних центрів Мар’їнської міської територіальної громади з представниками молодіжних центрів Литви, організаторами якої виступив молодіжний центр «Вікторія» м. Мар’янка. До спілкування приєдналися ще 5 молодіжних центрів громади – «Мексика», «Крок до мрії», «Надія», «Єлизавет Сіті» та «Фокс».

Учасники презентували свої молодіжні центри, обговорили форми та напрями молодіжної роботи, які використовуються у наших країнах та обговорили спільні плани роботи на наступний рік.

В онлайновій зустрічі також взяли участь представники Донецького обласного дитячо-молодіжного центру, Відділ освіти, культури, молоді та спорту Мар'їнської міської ВЦА, представники УВКБ ООН, та представники громадської організації «Агенція місцевого розвитку «Офіс Євроінтеграції».