портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Прем'єра «Качки» відбулась: Маріупольський театр покаже нову виставу дітям Донеччини, які зараз мешкають в Ужгороді та Львові

Опубліковано 28 листопада 2022 року, 13:35 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь) підготував справжню подію для театрального глядача. 27 листопада відбулась прем’єра вистави для сімейного перегляду «Качка» на сцені Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру (м. Ужгород), яку з нетерпінням чекали мешканці міста.

Нова постановка об’єднала всіх навколо цієї події. Багато хто на прем’єру приходив усією родиною. На глядачів чекала безліч цікавих зустрічей та неймовірний результат у фіналі! У казці ніхто не вчив «жити правильно». Усі вчилися розуміти вчинки героїв казки, події казкового сюжету, прагнули скористатися позитивним прикладом свого героя. Емоції переповняли, адже казка із щасливим кінцем як завжди стала початком нової історії, про яку глядачі будуть говорити ще довго.

Напередодні новорічних і різдвяних свят - цю казку наш театр планує показати дітям Донеччини, які зараз мешкають в Ужгороді та Львові. Сподіваємось, що цьогорічне свято запам’ятається їм приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями.

Тож – разом до перемоги! З нетерпінням чекаємо на зустріч з Вами на театральній сцені! Все буде Україна!

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації