портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Презентація Всеукраїнської молодіжної акції "Будь у просторі здоров´я" відбулась у Донецькій області

Опубліковано 20 листопада 2021 року, 08:54 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Презентація Всеукраїнської  молодіжної акції  "Будь у просторі здоров´я" відбулася у Святогірську 19 листопада. 

Головною метою акції є формування у молоді свідомого та відповідального ставлення до власного здоров’я, гармонійного психічного розвитку, збереження репродуктивного здоров’я, культури безпеки життєдіяльності, запобігання виникненню соціально небезпечних захворювань та різних форм залежності.

Цільовою аудиторією Всеукраїнської акції була учнівська та студентська молодь Донеччини та молодіжні працівники області. 

Під час зустрічі відбулися презентації нових сучасних форм роботи з молоддю, успішних проєктів неформальних спортивних рухів та практичні поради щодо їх впровадження на рівні територіальних громад області. 

Активні  майстеркласи, проведення урбаністичного дослідження територій з фокусом на громадський простір і потенційні локації неформальних спортивних рухів, виявлення запиту та надання відповідних консультацій щодо впровадження відповідних проєктів на рівні територіальних громад – таке було змістовне наповнення заходу.

Акцію організовано Міністерством молоді та спорту України, ГО «Центр вуличних культур» (м. Харків), КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молдіжний центр» спільно з управлінням сім’ї, молоді на масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА.

Захід проводився з урахуванням всіх протиепідемічних заходів затвердженим Кабінетом міністрів України.