портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Приголомшена Тетяна»: Відбулася нова прем’єра Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь)

Опубліковано 21 травня 2023 року, 22:22 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

20 травня відбулася прем’єра вистави «Приголомшена Тетяна» Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь) на сцені Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру (м. Ужгород), яку з нетерпінням чекали мешканці міста.

Режисеркою постановки виступила в.о.директора-художнього керівника театру - заслужена артистка України Людмила Колосович, режисеркою з пластики була Наталія Каспшишак, яка проводила репетиції онлайн з Флориди (США).

«Приголомшена Тетяна» - це шоста прем'єра театру з моменту відновлення. Виставу створено на основні п'єси молодого грузинського драматурга Лаші Бугадзе. Тут поєднано 6 коротких історій про людей, котрі намагаються справлятися із наслідками війни у свій спосіб. І у них це виходить. Саме тому прем'єра поєднала абсолютно різні емоції та тримала глядачів у напруженні від початку до самого кінця.

На виставі були присутні представники грузинської діаспори. Гості засвідчили свою повагу і підтримку колективу театру, подякували за створену атмосферу, чудову пластику акторів та відповідний музичний колорит.

Дякуємо глядачам за емоції, оплески та підтримку нашого театру!

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації