портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Про результати проведення попереднього відбору проектів, які підлягають фінансуванню згідно з Рамковою угодою між Урядом України та Урядом Королівства Данія

Опубліковано 26 листопада 2021 року, 16:57

Про результати проведення попереднього відбору проектів, які підлягають фінансуванню згідно з Рамковою угодою між Урядом України та Урядом Королівства Данія щодо загальних умов та процедур, організаційних заходів та фінансових умов реалізації програми Danida Business Finance в Україні.

Донецька обласна військово-цивільна адміністрація оголошує про результати попереднього відбору проектів.

Комісією з попереднього відбору проектів, пов’язаних з реінтеграцією тимчасово окупованих територій України та розвитком інфраструктури прилеглих до них територій, які підлягають фінансуванню згідно з Рамковою угодою між Урядом України та Урядом Королівства Данія щодо загальних умов та процедур, організаційних заходів та фінансових умов реалізації програми Danida Business Finance в Україні, утвореною розпорядженням голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 07 вересня 2021 року № 916/5-21 відповідно до Порядку відбору проектів, пов’язаних з реінтеграцією тимчасово окупованих територій України та розвитком інфраструктури прилеглих до них територій, які підлягають фінансуванню згідно з Рамковою угодою між Урядом України та Урядом Королівства Данія щодо загальних умов та процедур, організаційних заходів та фінансових умов реалізації програми Danida Business Finance в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 705, проведено попередній відбір проектів.


№ з/п

Проект

Прийняте рішення

1

«Модернізація системи водопостачання Бахмутської міської територіальної громади» комунального підприємства «БАХМУТ – ВОДА».

Схвалення

2

«Реконструкція мереж водопостачання та водовідведення Вугледарської ТГ» виконавчого комітету Вугледарської міської ради.

Відмова

3

«Реконструкція системи теплопостачання м. Краматорська» комунального підприємства «Міст».

Схвалення

4

«Заміна теплових мереж опалення КВП «Краматорська тепломережа» Краматорської міської ради» комунального виробничого підприємства «Краматорська тепломережа» Краматорської міської ради.

Схвалення

5

«Реконструкція залу фільтрів фільтрувальної станції м. Краматорська» (коригування) комунального виробничого підприємства «Краматорський водоканал».

Схвалення

6

«Реконструкція насосної станції II-го підйому фільтрувальної станції м. Краматорська» комунального виробничого підприємства «Краматорський водоканал».

Схвалення

7

«Будівництво сміттєспалювального заводу у м. Краматорськ» комунального підприємства «Дирекція з капітального будівництва адміністративних і житлових будівель».

Відмова

8

«Будівництво сміттєспалювального заводу у м. Маріуполь» комунального підприємства «Дирекція з капітального будівництва адміністративних і житлових будівель».

Відмова

9

«Комплексна реконструкція магістральних каналізаційних мереж м. Маріуполя» комунального підприємства «Маріупольводоканал».

Схвалення

10

«Капітальний ремонт житлових будинків Центрального, Приморського та Кальміуського районів з встановленням індивідуальних теплових пунктах, м. Маріуполь» комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа».

Схвалення

11

«Реконструкція теплових мереж Центрального та Кальміуського районів з впровадженням труб в ППУ ізоляції, м. Маріуполь» комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа».

Схвалення

12

«Модернізація системи водовідведення м. Покровськ, будівництво очисних споруд 1,2,3 комплекси» комунального підприємства «Покровськводоканал».

Відмова

13

«Підвищення технологічного рівня виробництва теплової енергії з впровадженням енергоефективного та ресурсозберігаючого обладнання по комунальному підприємству «Покровськтепломережа», розташованому за адресою: Донецька область, м. Покровськ, вул. Захисників України, 4А» комунального підприємства «Покровськтепломережа».

Схвалення