портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Про відміну проведення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне металургійне училище»

Опубліковано 30 березня 2021 року, 10:45 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Враховуючи погіршення епідемічної ситуації на території міста Краматорськ, керуючись статями 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»

НАКАЗУЮ:

1. Відмінити проведення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне металургійне училище».

2. Визнати таким, що втратив чинність наказ директора департаменту від 04.02.2021 № 31/165-21к «Про оголошення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Краматорське вище професійне металургійне училище»  (із змінами).

3. Відділу управління персоналом (Калитинська) забезпечити оприлюднення даного наказу на веб-сайті Донецької обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки облдержадміністрації та веб-сайті закладу освіти (у разі його наявності) відповідно до встановлених вимог.

Підстава: протокол спільного засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Краматорської міської ради від 25.03.2021 № 6/6 «Про погіршення епідемічної ситуації на території м. Краматорськ та контроль за дотриманням протиепідемічних заходів на території міста».


Директор департаменту                                                           Тетяна СІДАШЕВА