портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Продовжуємо допомагати пошукачам у працевлаштуванні

Опубліковано 30 червня 2023 року, 09:16 , Донецький обласний центр зайнятості

До Дружківського міського центру зайнятості за допомогою звернулася Ольга Шайгородська. Дівчина закінчила Дружківський машинобудівний технікум. За фахом вона бухгалтер, але згодом вирішила змінити професію.

Наразі пані Ольга заочно навчається в Українському державному університеті залізничного транспорту за спеціальністю «Організація перевезень і управління на транспорті». Дівчина мріяла отримати роботу саме в цьому напрямку, але воєнні дії кардинально вплинули та внесли корективи у її плани.

«Я не мала наміру виїжджати з Дружківки. Це моє рідне місто, в якому я хочу жити разом з батьками, виховувати доньку. Тому допомога фахівців Дружківського міського центру зайнятості стала для мене «рятувальним кругом», - зазначає пані Ольга.

Після її звернення спеціалісти центру зайнятості розробили план дій з пошуку роботи саме у Дружківці. Дівчина приймала активну участь у ярмарках вакансій, презентаціях роботодавців, уважно розглядала кожну пропозицію. Її зацікавила вакансія секретаря судових засідань, на яку проводився підбір кандидатур керівництвом Дружківського міського суду Донецької області.

Під час співбесіди з роботодавцем Ольга презентувала себе як відповідальна та зацікавлена особа, що здатна опановувати та застосовувати нові знання і навички. Спільні дії дали бажаний результат. З травня дівчина працює на новому місці у злагодженому і професійному колективі.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості