портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Продовжується ремонт траси Т-05-14 Добропілля-Лиман

Опубліковано 19 серпня 2019 року, 09:34 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Донецькій області продовжується капітальний ремонт траси Т-05-14 Добропілля-Лиман за маршрутом Добропілля-Краматорськ. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

За словами очільника області, наразі триває капітальний ремонт 8,4 кілометрів траси на ділянці між селами Андріївка та Сергіївка. Загальні видатки на виконання проекту склали 38,4 млн гривень, які були спрямовані в рамках так званого «митного експерименту».

«У цьому році ведуться інтенсивні дорожні роботи. На цій ділянці, яка тривалий час була однією з найбільш аварійно небезпечних на маршруті, дорогу підіймають, укріплюють основу, згладжують радіуси поворотів та вкладають щебенево-мастиковий асфальтобетон. Після ремонту дорога буде безпечною та матиме необхідну дальність видимості», - наголосив Павло Кириленко.
Також Павло Кириленко повідомив, що замовником робіт є Служба автомобільних доріг у Донецькій області, а виконавцем робіт - переможець відкритих торгів ТОВ «Автомагістраль-Південь».