портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Пройшла робоча нарада з питань застосування норм Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації окремих категорій населення

Опубліковано 09 червня 2021 року, 18:10 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації провів 9 червня робочу нараду з питань застосування норм Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації окремих категорій населення.

У нараді взяли участь представники органів соціального захисту населення міст та районів області, представники Донецького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Учасники заходу обговорили зміни до Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, які набули чинності  з 1 червня 2021 року.  А саме, щодо удосконалення механізму забезпечення осіб (дітей) з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, розмежування   функціональних обов’язків між учасниками, які задіяні у напрямку забезпечення осіб з інвалідністю, інших окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації.

Під час обговорення учасники заходу мали можливість отримати відповіді на питання, які виникають під час реалізації механізму забезпечення відповідної категорії населення технічними засобами реабілітації згідно із змінами до Порядку, які набули чинності з 1 червня 2021 року.

Інші новини за темою