портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Пройшов другий етап обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями

Опубліковано 16 березня 2017 року, 16:31

15 березня 2017 року управлінням у справах сім'ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації було проведено другий етап обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на 2017 рік.

Конкурсною комісією, до якої увійшли представники державного сектору та громадськості, було розглянуто 25 конкурсних пропозицій. Відбувся відкритий захист конкурсних робіт учасниками конкурсу – керівниками (представниками) громадських організацій.

Конкурс проводиться з метою забезпечення прозорості та ефективного розподілу коштів, які передбачаються у обласному бюджеті для підтримки громадських організацій на виконання загальнодержавних програм і заходів стосовно дітей, молоді, жінок, сім’ї.

Протягом найближчого часу управлінням буде затверджений остаточний перелік громадських організацій – переможців Конкурсу. Детальна інформацію щодо проектів та суми їх фінансування буде розміщена на офіційному сайті управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації donmolod.gov.ua

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА