портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Слов'янську пройшло засідання комісії програми молодіжних міні-грантів від UNICEF – Україна

Опубліковано 16 березня 2017 року, 16:11

13 березня в ПІ «Теплиця» відбулось засідання комісії програми молодіжних міні-грантів від UNICEF – Україна, яку реалізовує БО «Львівська Освітня Фундація» в рамках проекту ПІ «Теплиця» м. Слов`янськ. В другій хвилі конкурсу даної програми при ПІ «Теплиця», взяло участь 48 ініціатив з Луганської та Донецької областей, які надіслали свої проектні заявки.  Під час засідання комісією було розглянуто 27 проектних заявок, з яких 17 пройшли до третього туру конкурсної програми.

18 березня з 10:00 в ПІ «Теплиця», відбудеться захід з захисту проектів, що пройшли до третього туру конкурсу, та затвердження переможців конкурсу, які отримають фінансування на реалізацію свого проекту від 15 000 до 26 000 грн.

Нагадуємо, що до складу комісії входять представники UNICEF в особі Фатіми Яндієвої, представники обласної влади в особі Золкіної Лілії Іванівни, місцевої влади в особі Підлісного Юрія Івановича, представники «ЛОФ» в особі Шалати Наталі, ПІ «Теплиця» -  Помєльнікова Яна, представники молоді: Слов`янська Анастасія та Щигельська Василіса.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА