портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора Селидівського професійного ліцею від 06.01.2022 № 10

Опубліковано 06 січня 2022 року, 11:32 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

ПРОТОКОЛ

засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора Селидівського професійного ліцею 06.01.2022 м. Краматорськ № 10

 


Голова Комісії


Ганна Ященко


Заступник голови комісії


Денис Глазков


Секретар Комісії


Євген Сєрокуров


Члени комісії:


Тетяна Кононович

(дистанційно)




Іскра Конопко

(дистанційно)




Едуард Гончаров




Любов Пасинкова

(дистанційно)





Порядок денний:

Про визнання конкурсу на заміщення посади директора Селидівського професійного ліцею (далі - Комісія) таким, що не відбувся.

СЛУХАЛИ:

Євгена Сєрокурова, головного спеціаліста відділу управління персоналом департаменту освіти і науки облдержадміністрації (далі - департамент), секретаря Комісії.

Він повідомив, що наказом директора департаменту від 08.12.2021 № 394/165-21к «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора Селидівського професійного ліцею» затверджені умови проведення конкурсу на заміщення посади директора Селидівського професійного ліцею та затверджений її склад. Оголошення щодо проведення конкурсу оприлюднено у визначені строки, проте заяви для участі у конкурсі на посаду директора Селидівського професійного ліцею не надійшли.

ВИСТУПИЛИ:

Ганна Ященко, заступник директора департаменту - начальник управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту, Голова Комісії, запропонувала Конкурсній комісії визнати конкурс таким, що не відбувся, у зв’язку з тим, що не надійшло жодної заяви на участь у конкурсі.

ВИРІШИЛИ:

1. Керуючись пунктом одинадцятим Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти визнати конкурс на заміщення посади директора Селидівського професійного ліцею таким, що не відбувся, у зв’язку із відсутністю заяви на участь у конкурсі.

2. Пропонувати директору департаменту упродовж десяти робочих днів з дня визнання конкурсу таким, що не відбувся, оголосити конкурс на заміщення посади директора Селидівського професійного ліцею.

ГОЛОСУВАЛИ:

«за» 7

«проти» - немає

«утримались» - немає


Голова Комісії


Ганна Ященко


Заступник голови комісії


Денис Глазков


Секретар Комісії


Євген Сєрокуров


Члени комісії:


Тетяна Кононович




Іскра Конопко




Едуард Гончаров




Любов Пасинкова