портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведення вакцинації проти COVID-19 на Донеччині забезпечують 91 мобільна бригада, 189 пунктів щеплення в амбулаторіях та 28 Центрів масової вакцинації населення

Опубліковано 10 листопада 2021 року, 10:47

Доступність медичних послуг, пов’язаних з вакцинацією проти  COVID-19, забезпечується у Донецькій області 91 мобільною бригадою, у 189 пунктах щеплення в амбулаторіях та у 28 Центрах масової вакцинації населення. Про це заступник голови Донецької облдержадміністрації  Денис Клюшников повідомив під час круглого столу «Адвокація на підтримку стратегій із вакцинації проти COVID-19 згідно з Дорожньою картою та їх виконання в Україні».

«Ми вимушені другий рік поспіль жити в умовах пандемії та бачимо, що на  сьогодні єдиний шлях її зупинити -  це вакцинація.  Для здобуття колективного імунітету потрібно вакцинувати не менш ніж 75% населення.  Враховуючи те, що певний час довіра до вакцинації була невелика, ми опинилися у «червоній зоні».  Ми бачимо, що третя хвиля пандемії – це хвиля невакцинованих осіб», -  зазначив Денис Клюшников. 

Він повідомив, що за вівторок, 9 листопада, в області виявлено 1210 хворих на COVID-19.  Коронавірусна хвороба забрала ще 84 життя на Донеччині. 

Денис Клюшников наголосив, що для  Донецької ОДА питання щодо вакцинації є відповідальним та принциповим.  

«Ми робимо все можливе, щоб підвищити довіру до вакцинації.  На сьогодні немає жодних проблем із вакцинами в області.  Вони є у достатній кількості.  На теперішній час доступність медичних послуг, пов’язаних з вакцинацією проти  COVID-19, забезпечуються 91 мобільною бригадою, у 189 пунктах   щеплення в амбулаторіях та 28 Центрах масової вакцинації населення. Я закликаю всіх вакцинуватися»,  -  сказав заступник очільника області.  

Інші новини за темою