портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено моніторинг проєктів у сфері молодіжної та сімейної політики у Великоновосілківському районі

Опубліковано 05 листопада 2020 року, 10:42 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Моніторинг виконання проєктів 2020 року у Великоновосілківському районі  здійснила начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна спільно з відділом культури, молоді та спорту Великоновосілківської райдержадміністрації  під час робочої поїздки. 

У межах поїздки відбулась зустріч із заступником голови  Великоновосілківської райдержадміністрації Юрієм Бакаєвим, під час якої розглянуто актуальні питання з реалізації молодіжної та сімейної політики у Великоновосілківському району. Лілія Золкіна звернула увагу на важливість дотримання строків завершення реалізації проєкту щодо створення молодіжних центрів у 2020 році.

До кінця поточного року у с. Ялинське Великоновосілковського району заплановано відкриття нового молодіжного центру, в якому вже ведуться ремонтні роботи. Загалом до кінця року молодь Донецької області отримає 13 нових молодіжних центрів.

З метою реалізації сучасної політики у сфері створення сприятливих умов для всебічного розвитку багатодітних сімей та підвищення їх життєвого рівня за ініціативи облдержадміністрації реалізується проєкт, яким передбачено придбання житла та надання матеріальної допомоги на придбання автомобілів для багатодітних сімей за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів у співвідношенні 50% на 50%. Для придбання будинку багатодітній сім’ї, яка проживає у с. Шевченко, були оглянуті будинки, які відповідають вимогам для сім’ї з 9 осіб. Пошук будинку ще триває.

На сьогодні придбано 6 одиниць житла та 1 автомобіль для багатодітних сімей Донецької області.