портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проведено спортивний захід «Сильні, вільні та незламні»

Опубліковано 21 жовтня 2022 року, 13:04 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

20 жовтня з нагоди Дня захисників і захисниць України Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ініціював у Берегівському районі Закарпатської області захід «Сильні, вільні та незламні», повідомляє Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Учасниками фізкультурно-спортивних активностей стали всі бажаючі, у тому числі переселенці з Донеччини та інших регіонів нашої держави.

На підтримку всіх, хто сьогодні захищає від російської воєнної агресії свободу та незалежність України, провели патріотичний забіг.

Команди юнаків на майданчику зі штучним покриттям визначили кращих у міні-футбольному турнірі.

У рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» для учасників заходу організували відкриті тренування та роботу локацій за різними спортивними напрямками: пауерліфтинг, гирьовий спорт, бадмінтон, штовхання ядра, перетягування канату, вправи зі скакалкою та м’ячами, підтягування.

Кожен і кожна, хто долучився до активностей, присвячених Дню захисників і захисниць нашої країни, довели, що українці всі, як один – сильні, вільні та незламні!

#Активніпарки #АктивніпаркиУкраїна #ЗдороваУкраїна #Спортдлявсіх

За матеріалами Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Інші новини за темою