портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Проєкт «Дистанційна освіта школярів Донеччини» - призер Форуму сучасних викладачів

Опубліковано 30 вересня 2019 року, 15:38 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

27 вересня в Інституті післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся Перший Форум Сучасних Викладачів «Освіта 3.0», який реалізовується в рамках Соціального проєкту «Освітній Хаб міста Києва: територія нових можливостей для кожного».

Регіональний проєкт «Дистанційна освіта школярів Донеччини», який був запущений у 2016 році й розвивається і дотепер, був номінований на Всеукраїнську Премію «Інновація в освіті». Місією Премії є: виявити, відзначити та проінформувати суспільство про кращих особистостей та організації, які стали новаторами у сфері освіти та зробили вагомий вклад у розвиток людського капіталу України.

До 15 квітня 2019 року відбувалося відкрите голосування серед усіх громадян України за номінантів Всеукраїнської премії «Інновація в освіті – 2018». За підсумками голосування в номінації «Кращий інноваційний освітній соціальний проєкт (місцевого значення)» регіональний проєкт «Дистанційна освіта школярів Донеччини» отримав почесне III місце.

Вітаємо освітян області, які долучилися до впровадження проєкту, та бажаємо втілення нових креативних ідей!