портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Прикарпаття і Добропільщина у традиціях і обрядах

Опубліковано 20 серпня 2018 року, 18:17

Цього року з метою обміну досвідом делегація Добропільського району побувала на Коломийщині, де і була підписана угода про співпрацю між нашими районами.

Завдяки підписаній угоді 20 серпня в Добропільській центральній бібліотеці відбулася спільна скайп-зустріч з нашими колегами – працівниками і гостями центральної бібліотеки Коломийської районної ЦБС у форматі екологічної онлайн-мандрівки «Прикарпаття і Добропільщина у традиціях і обрядах».

В зустрічі взяли участь представники Коломийської РДА, директор Коломийської ЦРБ, керівництво Добропільської районної ради та райдержадміністрації, які вітали спільноту з онлайн-зустріччю «Прикарпаття і Добропільщина у традиціях і обрядах».

 Учасники ознайомилися з візитівками неповторної і самобутньої Коломийщини та з прекрасними степами та ланами Добропільщини. Тема зустрічі – українські традиції святкування Спасу. Досвідом роботи поділилися працівники бібліотек Коломийської ЦБС та бібліотекарі Добропільщини. З українськими піснями на свято завітав вокальний колектив «Україночка» Новоукраїнської сільської бібліотеки під керівництвом бібліотекаря Людмили  Камінської.

Добропільська РДА