портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

П’ятниця із Cities4Cities — новий формат ранкових бесід про міжнародну співпрацю

Опубліковано 17 жовтня 2024 року, 10:26

Команда ініціативи Cities4Cities | United4Ukraine інформує про те, що планується розпочати новий ранковий формат «П’ятниця із Сities4Cities», де двічі на місяць будуть поширюватися інсайди на важливі теми навколо міжнародної співпраці для громад. Основу формату складатимуть запрошені гості та експерти команди і легкі бесіди про важливе.

П'ятниця | 18 жовтня, 10:00

А що там у Брюсселі?

Команда ініціативи Cities4Cities | United4Ukraine нещодавно повернулася із Європейського тижня регіонів та міст, що і стало чудовим приводом розпочати новий формат. Попри офіційну програму #EURegionsWeek, разом із делегацією лідерів асоціацій, відвідували важливі офіси Єврокомісії, які відповідають за політики місцевого самоврядування. Зустрічалися з асоціаціями Швеції, Фландрії та Норвегії, французькими мерами. Все це стало можливим за підтримки шведської флагманської Програми Polaris «Підтримка багаторівневого врядування в Україні».

Теми, на які у новому форматі бесідуватимуть експерт з міжнародної співпраці Cities4Cities Марта Супрун та менеджер з комунікацій Сніжана Палажченко вже цієї п’ятниці:

Чи буде централізація ресурсів у ЄС?

Консалтингові агенції і представники програм — кого можна зустріти?

Чому громадам важливо брати участь у Європейському тижні регіонів та міст?

Як працює процес прийняття рішень у ЄС і чому важливо бути залученим?

Роль асоціацій та регіональних офісів у євроінтеграції?

Додаткова інформація та реєстрація за посиланням: https://academy.cities4cities.eu/friday

Довідково:

AСADEMY Сities4Cities – це навчальна платформа ініціативи Сities4Cities | United4Ukraine для управлінців українських муніципалітетів. Академія покликана надати практичні знання з міжнародної співпраці для успішного розвитку громад в контексті Євроінтеграції.

ВАЖЛИВО!

Просимо представників громад Донецької області у разі реєстрації та планування участі в заході поінформувати про це департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації на ел. пошту: [email protected].

 


Інші новини за темою