портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Питання стану виконавської дисципліни в Олександрівській райдержадміністрації розглянуто під час наради

Опубліковано 17 серпня 2018 року, 15:03

З метою аналізу та узагальнення стану контрольної діяльності та виконавської дисципліни  в райдержадміністрації відбулась чергова робоча нарада, яку провела керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Кириченко.

Начальник відділу діловодства та контролю райдержадміністрації Наталя Пшиченко ознайомила присутніх зі станом виконавської дисципліни у відділах апарату та структурних підрозділах райдержадміністрації за тиждень і зауважила, що завдяки злагодженій роботі всі контрольні документи органів вищого рівня виконано своєчасно та в повному обсязі.

«Протягом тижня на контролі в райдержадміністрації знаходилось 35 документів органів вищого рівня та власних рішень розпоряджень та доручень голови райдержадміністрації з яких всі виконано 100%», – зазначила Наталя Пшиченко.

Керівник апарату райдержадміністрації наголосила на проведенні постійного аналізу стану виконання актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голови обласної державної адміністрацій, дотриманні визначених термінів при виконанні контрольних документів, належній та якісній їх підготовці.

«Вирішення завдань щодо реалізації державної політики в повній мірі залежить саме від стану виконавської дисципліни, належного контролю, рівня планування та організації роботи, відповідальності та ініціативності державних службовців», – зауважила Тетяна Кириченко. 

 

Олександрівська райдержадміністрація