портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил

Опубліковано 04 лютого 2021 року, 08:10 , Операція Об'єднаних сил

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.00 4 лютого 2021 року

Протягом минулої доби, 3 лютого, на переважній більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів в районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігалась тиша. Лише в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Так, неподалік населеного пункту Гнутове російсько-окупаційні війська відкривали вогонь в бік українських позицій з автоматичного станкового гранатомета. А поблизу Водяного, що на Приазов’ї, окупанти здійснили кілька пострілів з підствольного гранатомета.

Про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Бойових втрат серед українських захисників не було.

Від початку поточної доби, 4 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Так, минулої доби, 3 лютого, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 98 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4786 транспортних засобів та 4610 осіб. На причетність до збройних формувань Російської Федерації до територіальних підрозділів особи не доставлялись.

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 774 особи, на підконтрольну Україні територію прибуло 766 осіб.

Слава Україні!

Інші новини за темою