портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Регіональний фестиваль "RoboSmart Dn.Ua"

Опубліковано 22 червня 2021 року, 13:05 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Увага! 23 червня 2021 року відбудеться регіональний фестиваль "RoboSmart Dn.Ua". Мета проведення – сприяння інноваційному розвитку області, прискорення впровадження Smart-технологій, а найважливіше – популяризації робототехніки серед дітей та молоді регіону.

В рамках фестивалю будуть презентовані цікаві роботизовані проєкти, спрямовані на вирішення нагальних потреб суспільства, які розробили учасники дитячих команд з робототехніки. Долучитися до перегляду прямої трансляції заходу можна на каналі Youtube департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації за посиланням https://www.youtube.com/channel/UC3mv7-Gn57tLqyIaaVg74-Q/videos.

Формат проведення заходу – змішаний.

З метою активізації розбудови регіональної мережі лабораторій, студій, гуртків з робототехніки, залучення школярів до процесів конструювання і програмування в рамках Фестивалю передбачено проведення майстер-класів в форматі онлайн для потенційних тренерів та майбутніх учасників гуртків з робототехніки.

Долучитися до майстер класів можна шляхом реєстрації за посиланнями:

для викладачів та потенціальних тренерів – http://surl.li/wucf

для учнів та майбутніх учасників гуртків – http://surl.li/wwxh

Тож побажаємо учасникам фестивалю перемог, а глядачам – цікавого та видовищного перегляду!

Програма заходу: http://surl.li/xnyk