портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Резиденцію Святого Миколая відкрили для дітей у центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто»

Опубліковано 07 грудня 2023 року, 16:48 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», релокованому до с. Оринин Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, триває передноворічна зміна дітей Донеччини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Протягом зміни для юних відпочивальників відкрито Резиденцію Святого Миколая. Це місце з казковою атмосферою зачаровує маленьких відвідувачів з першої хвилини. Діти спілкуються зі Святим Миколаєм, розповідають вірші, загадують бажання, тримаючись за чарівний посох.

Програма Резиденції цікава і насичена. Майстринями Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості для дітей організовано майстер-класи з декоративно-ужиткової творчості та образотворчого мистецтва, під час яких малеча власноруч створює оригінальні вироби в різних техніках. Так в «скарбничці» кожної дитини з’явилися Святий Миколайчик, веселі пінгвінятка, котики, совенята, святкові янголи, новорічні листівки, чарівні капелюшки, символи 2024 року – Дракони. 

Окрему увагу приділено виготовленню сувенірів для військовослужбовців на честь їх свята – Дня Збройних сил України: вітальні листівки, янголи-охоронці та патріотичні серця. Всі ці подарунки вони привезуть на Донеччину нашим славним Захисникам і Захисницям.