портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Робота, навчання, гранти: мобільний центр зайнятості надає послуги мешканцям громад Донеччини

Опубліковано 14 травня 2024 року, 14:54 , Донецький обласний центр зайнятості

14 травня фахівці Слов'янського міського центру зайнятості відвідали село Сергіївка Андріївської сільської територіальної громади, щоб надати послуги для незайнятих громадян та роботодавців.

Мешканців проінформували про актуальні вакансії, в тому числі з наданням житла та дистанційним характером роботи, можливості профнавчання, механізм отримання ваучерів. Фахівці також розповіли про послуги служби зайнятості для ветеранів, внутрішньо переміщених осіб та осіб з інвалідністю та зручні онлайн-сервіси.

Підприємцям надали консультації стосовно програм стимулювання та розвитку бізнесу, умов отримання гранту на власну справу та гранту для ветеранів та членів їх сімей.

За результатами роботи мобільного центру зайнятості у с. Сергіївка 9 шукачів роботи склали резюме, 7 пошукачів направлені на роботу, 5 громадян долучаються до суспільно-корисних робіт, 7 зацікавлені в отриманні ваучеру на навчання. А також троє підприємців мають намір взяти участь в програмі «Власна справа».

Фахівці служби зайнятості Донеччини продовжуватимуть роботу мобільного центру для оперативного задоволення потреб мешканців громад області.