портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Росіяни завдали трьох авіаударів по Великій Новосілці

Опубліковано 14 квітня 2022 року, 21:24

Росіяни завдали трьох авіаударів по Великій Новосілці сьогодні, 14 квітня. Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«Росіяни продовжують війну на винищення мирного населення. Сьогодні під ворожим вогнем – території на заході на півночі області. Зранку росіяни завдали трьох авіаударів по Великій Новосілці – щонайменше двоє поранених. Пошкоджено цивільну інфраструктуру. Одна з бомб влучила у багатоповерхівку, але, на щастя, всі її мешканці вже були евакуйовані. Це ще одне яскраве свідчення того, що евакуація рятує життя у прямому сенсі слова», - написав очільник області.

Крім того, під обстріли потрапили Зарічне, Вугледар та Богородичне. У Зарічному 1 людина загинула і 2 поранено, у Вугледарі – 1 загиблий і 3 поранених.

Тим часом продовжується евакуація цивільних із зони бойових дій. Сьогодні вивезли 46 людей з Вугледара, серед яких 6 дітей.

«Сьогоднішній приклад Великої Новосілки чітко доводить, що евакуація – це життєва необхідність. Тому вкотре закликаю всіх, хто не задіяний у роботі критичної інфраструктури, якнайшвидше покинути область. Ворог буде продовжувати атакувати цивільних, і з кожним днем – все жорстокіше. Не давайте росіянам цього зробити! Виїдьте за межі області і дайте Збройним силам України боронити нашу землю і наші життя!», - закликав Павло Кириленко.