портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вчителі школи в окупованому населеному пункті Донеччини відмовилися виходити на роботу на вимогу окупантів

Опубліковано 14 квітня 2022 року, 16:13

Вчителі школи в окупованому населеному пункті Донеччини відмовилися вийти на роботу на вимогу окупаційної адміністрації. Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«Ми в цьому шапіто брати участі не будемо!». Такими словами вчителі школи в окупованому населеному пункті Донеччини зустріли вимогу окупаційної адміністрації вийти на роботу. Це справді геройський вчинок. Чудово розумію, що росіяни фактично взяли в заручники всіх жителів окупованих територій і зараз намагатимуться використовувати їх, щоб створити картинку "мирного життя". Росіянам байдуже до дітей – вони прийшли сюди вбивати їх і їхнє майбутнє», - написав Павло Кириленко.

З початку широкомасштабного вторгнення росіян на українську землю, окупанти зруйнували на Донеччині 120 шкіл, 103 дитячі садки, 37 закладів вищої освіти.

Очільник області наголосив, що росіяни, які принесли на українську землю страшні руйнування та смерть, мають нахабство використовувати дітей у своїй пропаганді.

«Кожен, хто знайшов у собі внутрішню силу опиратися цьому “шапіто”, – герой! Щиро дякую всім, хто залишається вірним собі й продовжує боротися за Україну навіть у такий неочевидний спосіб. Ми неодмінно повернемося й виметемо російську нечисть. І віддячимо кожному, хто не прогнувся! Героям слава!», - зазначив Павло Кириленко.

На фото: зруйновані внаслідок російських обстрілів школи на Донеччині