портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочалась третя зміна літнього оздоровлення та відпочинку дітей Донеччини у Закарпатській області

Опубліковано 09 серпня 2023 року, 08:50 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

З 8 серпня розпочалась третя оздоровча зміна у дитячому закладі - комунальному підприємстві «ОДМСОК «Перлина Донеччини», який фактично здійснює свою діяльність в Закарпатській області. 442 дитини області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в тому числі діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, вихованці дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей, діти Захисників та Захисниць України та інші пільгові категорії дітей з 34 територіальних громад Донецької області прибули до закладу на оздоровлення.

З метою максимального охоплення дитячим оздоровленням бажаючих дітей облдержадміністрацією вжито відповідних заходів щодо розширення масштабування діяльності КП «ОДМСОК «Перлина Донеччини» на базах санаторно-курортних закладів Закарпатської області, а саме санаторіїв «Карпати» та «Сонячне Закарпаття».

Програма дитячого закладу створена професіоналами, які мають багаторічний досвід в організації дозвілля дітей. Протягом зміни діти будуть забезпечені змістовним дозвіллям, матимуть можливість не тільки зміцнити здоров’я, але й активно провести свій час, беручи участь у різних спортивних змаганнях, розважально-освітніх програмах, конкурсах, квестах, майстер-класах.

Під час реалізації програми оздоровлення та відпочинку дітей значна увага приділятиметься психологічній реабілітації – збереженню та відновленню фізичного та психологічного здоров’я.

Нашим дітям, як ніколи, зараз дуже потрібні свіже повітря, активність і спілкування з однолітками. І літо в Карпатах – це прекрасна можливість втілити мрії кожного, познайомитися з чарівним світом гір, відмінно відпочити та набратися сил перед початком начального року.  Побажаємо нашим дітям приємного відпочинку, щоб яскраві літні спогади залишились у кожного до наступного літа. Все буде Україна!

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації