портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочалися ремонтно-відновлювані роботи на лініях електропередач у районі прифронтових Травневого та Гладосового

Опубліковано 14 січня 2021 року, 14:15 , Операція Об'єднаних сил

Тривають заходи із відновлення пошкоджених та будівництва нових об’єктів інфраструктури Донбасу. Ремонтно-відновлювані роботи проводяться у плановому порядку з дотриманням наданих гарантій безпеки та контролю режиму припинення вогню завдяки скоординованій роботі Української сторони СЦКК з патрулями СММ ОБСЄ, Командуванням об’єднаних сил та представниками цивільно-військового співробітництва.

Цього тижня розпочалися ремонтно-відновлювані роботи на повітряних лініях електропередач у районі населених пунктів Травневе та Гладосове Бахмутського району. Зокрема, робоча бригада здійснила обхід 4 низьковольтних ліній електропередач, склала схему розміщення та промаркувала їх, а також визначила точки підключення до електроенергії будинків місцевих жителів.

Під час обстеження маршрутів руху робочої бригади на наявність вибухонебезпечних пристроїв, представники ДСНС України виявили та вилучили для знешкодження нерозірваний постріл від ручного протитанкового гранатомета (РПГ-7В). Контроль за дотриманням наданих гарантій безпеки та режиму припинення вогню здійснювався представниками УС СЦКК безпосередньо на місці робіт.

У районах проведення ремонтно-відновлюваних робіт у дзеркальному форматі по обидві сторони працювали патрулі СММ ОБСЄ.