портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочато фінансування пенсій червня 2022 року для пенсіонерів Донеччини

Опубліковано 02 червня 2022 року, 20:20 , ГУ ПФУ в Донецькій області

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області забезпечило на початок червня все необхідне для того, щоб виплата пенсій в поточному місяці для майже 790 тис. пенсіонерів розпочалась своєчасно та здійснювалась у передбачені законодавством терміни.

На пенсійні виплати спрямовано 513,6 млн грн.

Пенсії Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області профінансовано через банківські установи по 4 червня включно, відділення поштового зв’язку - по 10 червня включно.

Звертаємо увагу отримувачів пенсій, що працюючі пенсіонери отримають оновлений розмір пенсій у зв’язку з перерахунком відповідно до ст. 42 Закону «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», виплата по яких буде здійснена з 1 квітня.

Також отримають виплату грошової допомоги ветерани війни та жертви нацистських переслідувань.

Загалом Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області з початку року зроблено 4 масових перерахунки та понад 2 тис. індивідуальних перерахунків.

В результаті цього, середній розмір пенсії у пенсіонерів області збільшився на 10,4 % та становить 5545,10 грн.

Ще раз звертаємо увагу наших пенсіонерів – на території області здійснюється виплата пенсій установами банків та підприємствами поштового зв’язку у зручний для Вас спосіб.