портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочато конкурс Секторальної підтримки

Опубліковано 08 вересня 2020 року, 14:56 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Міністерством розвитку громад та територій України оголошено про черговий конкурсний відбір проєктів відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 827 «Деякі питання фінансування програм та проектів регіонального розвитку» (зі змінами).

Основними умовами участі у конкурсі  є відповідність проєкту завданням та плану заходів з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року (далі - ДСРР)  та одній з семи програм регіонального розвитку, а також спроможність замовника проєкту забезпечувати стійкий результат реалізації проекту, зокрема, шляхом подальшого фінансування заходів або утримання об’єктів за рахунок власних коштів.

Документи на участь у конкурсному відборі подаються виключно в електронному вигляді через онлайн-платформу https://sectoral.minregion.gov.ua  до 17 год. 00 хв. 20 жовтня 2020 року включно.

Більш детальну інформацію щодо вимог конкурсу можна отримати за наступним посиланням https://sectoral.minregion.gov.ua/normativna-baza).