портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочався дводенний регіональний форум: «Голос жінок за мир, рівноправний та інклюзивний місцевий розвиток»

Опубліковано 14 квітня 2021 року, 13:35 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Дводенний регіональний форум: «Голос жінок за мир, рівноправний та інклюзивний місцевий розвиток» розпочався в онлайновому форматі 14 квітня.  

Форум покликаний продемонструвати вплив місцевих ініціатив на вирішення соціально-економічних пріоритетів жінок та чоловіків у розвитку місцевих громад.

Участь у форумі взяли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, Українського жіночого фонду, Структури ООН Жінки, українських та міжнародних експертів з питань гендерної рівності, Луганської та Запорізької областей, ПРООН, Фонду ООН у галузі народонаселення, донорських організацій, члени груп самодопомоги та мобілізаторки громад.

Цілі форуму:

  • Обмін успішним досвідом застосування методології мобілізації громад задля розширення можливостей для забезпечення рівноправного місцевого розвитку, залучення найбільш вразливих жінок і чоловіків до вирішення їхніх пріоритетних потреб, зокрема через реалізацію місцевих ініціатив.
  • Обговорення впливу реалізованих активностей на розвиток місцевих громад та обмін найкращими практиками партнерства між членами громади та місцевими органами влади й іншими зацікавленими сторонами.
  • Виявлення існуючих можливостей для посиленої співпраці між групами самодопомоги, жіночими групами та організаціями громадянського суспільства з місцевими зацікавленими сторонами для просування позитивних перетворень в громадах через вирішення ґендерних питань та забезпечення дотримання прав людини.